Konténer rendelés

Konténeres Sittszállítás Budapest egész területén, 1994 óta

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Budapesten + Pest megyében • 1996 óta

Sittszállítás egész évben+36 20 / 279 1743 Sittszállítás Budapesten+36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

1996 óta, több mint 25.000 címre vittünk már ki konténereket Budapesten és környékén!

Hasznos infók a hulladék térfogatáról

Rendkívül fontos, hogy a konténer rendelés előtt felbecsülje a várható hulladék mennyiségét, mert így nem fizet többet, mint amennyi hulladék keletkezni fog. A precíz hulladék mennyiség felmérésével, elkerülheti azt is, hogy további konténerekre legyen szüksége.

Az a tapasztalat, hogy általában 10-ből 8 ember kevesebbre becsüli a várható – vagy a már meglévő – hulladék térfogatát. Tehát ha úgy gondolja, hogy egy 6 m³-es konténer elég lesz, azt javasoljuk, inkább rendeljen egy 8 m³-est a biztonság kedvéért, mert abban az esetben ha a 6 m³-es konténerbe nem fog beférni az összes hulladék, rendelnie kell még egy konténert.

Inert hulladék esetén, tehát például építkezési, bontási törmelék esetén gyakori ez a jelenség, azaz hogy alábecsüljük a várható hulladék mennyiségét.

Vegye azt is figyelembe, hogy a konténer peremétől 30 cm-el magasabbra rakodni nem lehet, azaz a konténereket nem lehet túltölteni. A szállító gépjármű nem tud felemelni túlsúlyos konténert, ráadásul ez balesetveszélyes is lenne, illetve eleve tilos a túlsúlyos szállítás.

Ha további információkra van szüksége, bátran keressen minket az oldalon lévő telefonszámokon.

Konténer árak Budapesten + Pest megyében:

Sittszállítás rendelése telefonon+36 20 / 279 2116

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Építkezéshez, bontáshoz, kerti + közterületi munkákhoz sitt konténerek

1996-óta szállítjuk el konténerekkel a hulladékot Budapesten és környékén. Segítünk Önnek is megaszabadulni a felesleges bontási és építési törmeléktől, vegyes szeméttől, zöld hulladéktól. Rendelkezünk egy saját, komplex hulladék feldolgozó üzemmel is, ezért sokkal jobb árakon tudjuk Önnek a konténereket biztosítani, mint más konténeresek.

Konténeres Sittszállítás Budapesten
VEGYESEN rakodhat

Nálunk nem szükséges a hulladék fajtákat külön válogatni, vegyesen is rakodhatják a konténert. Ez nagy előny, ha nincs egy teljes konténernyi azonos fajta hulladék.

Hulladék szelektálás, feldolgozás
OLCSÓBB árak

Saját hulladék feldolgozó üzemmel rendelkezünk, ezért tőlünk olcsóbban rendelheti meg a konténert mint más szolgáltatóktól, mert feldolgozzuk és újrahasznosítjuk, amit lehet.

Lenyitható hátú konténerek
LENYITHATÓ hátú

A 6 m³-es és 8 m³-es konténereink lenyitható hátúak, könnyen meg tudják őket rakodni, tehát kevesebb időt és energiát vesz el Öntől, mint a fix hátas konténerek.

Megbízhító konténeres 1996 óta
SZAKÉRTELMET is kap

Ha tőlünk rendeli a konténert, több mint 25 év tapasztalatát is megkapja. Szakértő kollégáink segítenek mindenben. Keresse őket telefonon!

Konténeres sittszállítás Budapesten egész évben
Akár 5 napig Önnél maradhat a konténer

Mivel több mint 400 konténerrel rendelkezünk, akár 5 napig is kint maradhat Önnél a konténer, így van idő megrakodni.

Budapesten sittszállítás gyorsn
Sittszállítás Gyors konténer kihelyezéssel

Ha sürgős a konténer, akár aznap ki tudjuk vinni Önnek. Érdemes azonban 24 órával a felmerülő igény előtt megrendelni a konténert.

Szakaértő kollégáink segítenek, ha vannak kérdései

Van olyan munkatársaunk, aki 20 éve van már a szakmában, így rengeteg tapasztalatát Önnel is szívesen megosztja! Ha még nem akar konténert rendelni, de felmerülnek további kérdései, bátran keresse őket telefonon.

Bankkártyával is fizethet

Ha a konténerek díját bankkártyával szeretne kiegyenlíteni, jelezze azt kollégáinkank telefonon, mert kapni fog egy linket e-mailben, amelyen keresztül a Bank weboldalán, Bankkártyával tud fizetni.

Olcsó konténer rendelés
Nagyon jó árak a Hulladék feldolgozó miatt

Rendelkezünk saját hulladék szelektáló üzemmel, ahol a vegyes hulladékot szétválogatjuk. Emiatt konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint más konténeres cégeknél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen konténert szakértő kollégáinktól telefonon még ma!

Profi konténeres csapat
Alkalmazkodunk az Ön körülményeihez

1996 óta rengeteg különféle építkezésnél, épület bontásnál, közterületi munkálatnál, felújításnál vettünk már részt, így tudunk alkalmazkodni a legkülönfélébb körülményekhez. Ha kell hozzuk-visszük a konténert, hogy ne foglalja a helyszinen a helyet.

Sittszállítás rendelés telefonon+36 20 / 279 1743 +36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!