Konténer rendelés

Konténeres Sittszállítás Budapest egész területén, 1994 óta

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Budapesten + Pest megyében • 1996 óta

Sittszállítás egész évben+36 20 / 279 1743 Sittszállítás Budapesten+36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

1996 óta, több mint 25.000 címre vittünk már ki konténereket Budapesten és környékén!

Erre figyeljen oda konténer rendelés előtt

Rendelését hétköznapi napokon 6:00-18:00 óra között tudjuk felvenni. Ettől függetlenül a konténerek kiszállítása hétvégén is megtörténhet. Konténeres járműveink sokszor szombaton és vasárnap is mozgásban vannak.

A konténer díját a konténer kihelyezésekor kell kiegyenlíteni munkatársunknál. Lehetősége van készpénzben, illetve online bankkártyával is fizetni.

Több konténer egyidejű megrendelése esetén tudunk adni kedvezményeket is. A kedvezmények mindig egyedi elbírálásúak, és nagyban függnek a hulladék fajtájától. Ha több konténert szeretne egyszerre megrendelni, kérem hívja az oldalon elérhető telefonszámokon munkatársunkat.

Ha szüksége van számlára, tudunk adni hagyományos számlát, illetve e-számlát is. A hagyományos papír alapú számlát a konténer kifizetésekor munkatársunk fogja kiállítani Önnek. Ha e-számlára van szüksége, kérem, ezt jelezze a konténer megrendelésekor telefonos kollégánknak.

Számos budapesti kerületbe és Budapest környéki településre a legjobb árakat tudjuk biztosítani, mivel már lassan 20 éve üzemeltetünk egy saját komplex hulladék kezelő telepet is. A telep lehetőséget biztosít arra, hogy a hulladék fajtákat szétválogassuk, így költséghatékonyabb lesz az elhelyezésük a különböző hulladéktárolókba. Ez Önnek nagy segítség, hiszen vegyesen rakodhatja meg a konténert, nem kell több konténert rendelnie, a különböző hulladék féléknek, így időt és energiát takarít meg.

Azzal is segítünk Önnek, hogy a 6m³-es és a 8m³-es konténereink mind lenyitható hátasak, azaz könnyebben és kevesebb energia befektetéssel lehet őket megrakodni, így a lenyitható hátas konténerrel jobban fog járni mit fix hátassal, amit általában a többi konténeres szolgáltató biztosítani tud.

Kérem, vegye figyelembe, hogy veszélyes hulladékot, mint a gumi, a festék, a pala vagy akkumulátor nem szállítunk. Ha veszélyes hulladékot szeretne elszállítatni, kérem, keressen egy erre szakosodott hulladékkezelőt.

Konténer árak Budapesten + Pest megyében:

Sittszállítás rendelése telefonon+36 20 / 279 2116

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Sittszállítás rendelés telefonon+36 20 / 279 1743 +36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Lenyitható hátas konténerek

LENYITHÍTÓ hátú, 8 és 6 m³-es konténerek

A 6 m³-es és a 8 m³-es konténereink minde lenyitható hátas, ezáltal a rakodásuk sokkal könnyebb mint a fix hátas konténereké. Ez Önnek is nagy segítség, mivel kevesebb időbe és energiába tellik a konténerek megpakolása.

Konténer rakodás 1 órán belül

A sofőr MEGVÁRJA a rakodást (1 órán belül!)

Ha a konténert 1 órán belül meg tudják pakolin, a sofőr meg tudja várni a rakodást, tehát ha például utcára kéri letenni a konténert, nem kell területfoglalási engedélyt kérni a helyi önkormányzattól, tehát pénzt és időt takarít meg (az ügyintézés idejét).

Kedvezményes sittszállítás

Kedvezmények TÖBB konténer rendelése esetén

Ha több konténert rendel meg tőlünk egyszerre, tudunk kedvezményeket is adni. Az aktuális kedvezményekkel kapcsolatban hívja telefononon kollégáinkat.

Pontosság, GYORSASÁG, Megbízhatóság!

1996 óta több 25.000 címre vittünk ki konténereket Budapesten. Megrendelőink 93,7%-a kisebb vagy nagyobb mértékben de elégedett volt a munkánkkal. Megbízható konténeres cég vagyunk 100%-ban magyar tulajdonosokkal.