Konténer rendelés

Konténeres Sittszállítás Budapest egész területén, 1994 óta

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Budapesten + Pest megyében • 1996 óta

Sittszállítás egész évben+36 20 / 279 1743 Sittszállítás Budapesten+36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

1996 óta, több mint 25.000 címre vittünk már ki konténereket Budapesten és környékén!

Sittszállítás Budapesten egész évben,
4 m³-es, 6m³-es és 8m³-es konténerekkel

Cégünk vezetői lassan 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a sittszállítás terén, melyet az is bizonyít, hogy több mint 25.000 címre vittünk eddig már ki egy vagy több konténert az elmúlt negyed évszázadban.

Konténereinket mind magánszemélyek, mind vállalkozások, mind önkormányzatok és társasházak szokták rendelni. Például új családi házak vagy lakóparkok építéséhez, társasházak felújítási munkálataihoz, illetve az önkormányzatok főként közterületi munkálatokhoz.

A sittszállítás lépései:

  1. Ön megrendeli telefonon vagy a weboldalon lévő űrlap segítségével a konténert.
  2. Mi kivisszük a konténert, akár már aznap.
  3. Ön kifizeti a konténer díját a konténer kihelyezésekor.
  4. Mi elszállítjuk a sittet, amikor Ön kéri.

Mivel rengeteg konténerrel rendelkezünk, több napig kint maradhat a konténer Önnél, ha erre van szüksége, így kényelmesen meg lehet rakodni.

A 6 m³-es és a 8 m³-es konténereink lenyitható hátúak, azaz például meg lehet őket rakodni talicskával is, tehát nem kell kézzel emelni a téglát, a betont, a vakolatot, a földet.

Ha gyorsan meg tudják rakodni a konténert, a sitt elszállítása történhet akár azonnal is, mindjárt a konténer kihelyezése után. Konténeres munkatársunk 1 órát tud várni a címen, tehát meg tudja várni a konténer megrakodását.

Kérem, vegye figyelembe, hogy csak abban az esetben tudjuk sitt-nek számolni a konténert, ha abban nincs más fajta hulladék, például háztartási vegyes szemét.

A sitt kategóriába tartozik: tégla, cserép, vakolat, föld, beton, homok, sóder.
Nem minősül tiszta sittnek, ha a konténerbe bekerül gipszkarton, papír, nejlon, fű, fa vagy műanyag.

Ha az építési törmeléken, sitten kívül más féle hulladékot is beletesznek a konténerbe, úgy azt a továbbiakban vegyes hulladékként tudjuk kezelni, így a konténer díja is magasabb lesz.

Azért magasabb a vegyes hulladék díja, mert ebben az esetben szét kell válogatnunk a konténer tartalmát, hiszen a különböző hulladék fajtákat – inert, vegyes, zöld –, más-más hulladék lerakóba kell elhelyezni.

Rendelje meg a konténert még ma!
Hívja telefonos kollégáinkat az oldalon található telefonszámokon, segítenek mindenben!

Konténer árak Budapesten + Pest megyében:

Sittszállítás rendelése telefonon+36 20 / 279 2116

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Konténeres sittszállítás Budapesten egész évben
Akár 5 napig Önnél maradhat a konténer

Mivel több mint 400 konténerrel rendelkezünk, akár 5 napig is kint maradhat Önnél a konténer, így van idő megrakodni.

Budapesten sittszállítás gyorsn
Sittszállítás Gyors konténer kihelyezéssel

Ha sürgős a konténer, akár aznap ki tudjuk vinni Önnek. Érdemes azonban 24 órával a felmerülő igény előtt megrendelni a konténert.

Szakaértő kollégáink segítenek, ha vannak kérdései

Van olyan munkatársaunk, aki 20 éve van már a szakmában, így rengeteg tapasztalatát Önnel is szívesen megosztja! Ha még nem akar konténert rendelni, de felmerülnek további kérdései, bátran keresse őket telefonon.

Bankkártyával is fizethet

Ha a konténerek díját bankkártyával szeretne kiegyenlíteni, jelezze azt kollégáinkank telefonon, mert kapni fog egy linket e-mailben, amelyen keresztül a Bank weboldalán, Bankkártyával tud fizetni.

Olcsó konténer rendelés
Nagyon jó árak a Hulladék feldolgozó miatt

Rendelkezünk saját hulladék szelektáló üzemmel, ahol a vegyes hulladékot szétválogatjuk. Emiatt konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint más konténeres cégeknél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen konténert szakértő kollégáinktól telefonon még ma!

Profi konténeres csapat
Alkalmazkodunk az Ön körülményeihez

1996 óta rengeteg különféle építkezésnél, épület bontásnál, közterületi munkálatnál, felújításnál vettünk már részt, így tudunk alkalmazkodni a legkülönfélébb körülményekhez. Ha kell hozzuk-visszük a konténert, hogy ne foglalja a helyszinen a helyet.

Sittszállítás rendelés telefonon+36 20 / 279 1743 +36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Kedvezményes sittszállítás

Kedvezmények TÖBB konténer rendelése esetén

Ha több konténert rendel meg tőlünk egyszerre, tudunk kedvezményeket is adni. Az aktuális kedvezményekkel kapcsolatban hívja telefononon kollégáinkat.

Lenyitható hátas konténerek

LENYITHÍTÓ hátú, 8 és 6 m³-es konténerek

A 6 m³-es és a 8 m³-es konténereink minde lenyitható hátas, ezáltal a rakodásuk sokkal könnyebb mint a fix hátas konténereké. Ez Önnek is nagy segítség, mivel kevesebb időbe és energiába tellik a konténerek megpakolása.

Pontosság, GYORSASÁG, Megbízhatóság!

1996 óta több 25.000 címre vittünk ki konténereket Budapesten. Megrendelőink 93,7%-a kisebb vagy nagyobb mértékben de elégedett volt a munkánkkal. Megbízható konténeres cég vagyunk 100%-ban magyar tulajdonosokkal.

Konténer rakodás 1 órán belül

A sofőr MEGVÁRJA a rakodást (1 órán belül!)

Ha a konténert 1 órán belül meg tudják pakolin, a sofőr meg tudja várni a rakodást, tehát ha például utcára kéri letenni a konténert, nem kell területfoglalási engedélyt kérni a helyi önkormányzattól, tehát pénzt és időt takarít meg (az ügyintézés idejét).