Konténer rendelés

Konténeres Sittszállítás Budapest egész területén, 1994 óta

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Budapesten + Pest megyében • 1996 óta

Sittszállítás egész évben+36 20 / 279 1743 Sittszállítás Budapesten+36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

1996 óta, több mint 25.000 címre vittünk már ki konténereket Budapesten és környékén!

Tapasztalt konténeres szakemberek vannak nálunk

Munkatársaink profi szakemberek, átlagban több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a konténeres hulladékszállításban. Sofőrjeink közül többen már több mint 20 éve dolgoznak konténeres autón, így bátran mondhatjuk, hogy a legjobbaknak számítanak a hulladék elszállításban.

A konténeres sittszállítás, illetve a konténerek fel és le helyezése kapcsán fontos a szaktudás, a tapasztalat, hiszen ezáltal minimalizálható a balesetek kockázata, illetve sokkal hatékonyabbá válik az egész folyamat.

Például egy tapasztalt konténeres kolléga képes precízen benavigálni az autóval az udvarba, és oda tudja pontosan letenni a konténert, ahova Ön kéri.

De legalább ugyanilyen fontos az is, hogy a kollégáinknak napi rutinfeladat a megrakodott konténer felhelyezése is a konténeres autóra, ami által gyorsan, felesleges kosz és probléma nélkül tudjuk a konténeres sittszállítást elvégezni.

Így Önnek valóban csak annyi a dolga, hogy az előírásoknak megfelelően rakodja meg a sitt konténereket, a többit pedig nyugodtan rábízhatja a munkatársainkra, akik öreg rókának számítanak a szakmában!

Ne bízza a sittszállítást véletlenre és olyan tapasztalatlan konténeresekre, akik még gyerekcipőben járnak, és esetleg kárt okoznak Önnek, rabolják a drága idejét, vagy esetleg megpróbálják anyagilag lehúzni mindenféle kitalált rejtett költséggel!

Bízza a piszkos munkát egy 1996 óta fennálló 100%-ba magyar tulajdonú családi vállalkozásra! /p>

Ha már várható a konténeres igénye, rendelje meg időben, hívja mielőbb telefonos kollégáinkat, akik mindenben segíteni fognak Önnek!

Konténer árak Budapesten + Pest megyében:

Sittszállítás rendelése telefonon+36 20 / 279 2116

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Építkezéshez, bontáshoz, kerti + közterületi munkákhoz sitt konténerek

1996-óta szállítjuk el konténerekkel a hulladékot Budapesten és környékén. Segítünk Önnek is megaszabadulni a felesleges bontási és építési törmeléktől, vegyes szeméttől, zöld hulladéktól. Rendelkezünk egy saját, komplex hulladék feldolgozó üzemmel is, ezért sokkal jobb árakon tudjuk Önnek a konténereket biztosítani, mint más konténeresek.

Konténeres Sittszállítás Budapesten
VEGYESEN rakodhat

Nálunk nem szükséges a hulladék fajtákat külön válogatni, vegyesen is rakodhatják a konténert. Ez nagy előny, ha nincs egy teljes konténernyi azonos fajta hulladék.

Hulladék szelektálás, feldolgozás
OLCSÓBB árak

Saját hulladék feldolgozó üzemmel rendelkezünk, ezért tőlünk olcsóbban rendelheti meg a konténert mint más szolgáltatóktól, mert feldolgozzuk és újrahasznosítjuk, amit lehet.

Lenyitható hátú konténerek
LENYITHATÓ hátú

A 6 m³-es és 8 m³-es konténereink lenyitható hátúak, könnyen meg tudják őket rakodni, tehát kevesebb időt és energiát vesz el Öntől, mint a fix hátas konténerek.

Megbízhító konténeres 1996 óta
SZAKÉRTELMET is kap

Ha tőlünk rendeli a konténert, több mint 25 év tapasztalatát is megkapja. Szakértő kollégáink segítenek mindenben. Keresse őket telefonon!

Sittszállítás rendelés telefonon+36 20 / 279 1743 +36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Konténer rendelés Budapesten
Gyorsan kivisszük a címre

Ha sürgős a konténer, akár aznap ki tudjuk vinni Önnek. Érdemes azonban 24 órával a felmerülő igény előtt megrendelni a konténert.

Sitt konténer bérlés, méretek és árak
Akár 5 napig Önnél maradhat a konténer

Mivel több mint 400 konténerrel rendelkezünk, akár 5 napig is kint maradhat Önnél a konténer, így van idő megrakodni.

Sitt elszállítás olcsón
Bankkártyával is fizethet

Ha bankkártyával szeretne fizetni, a konténer rendelés után, kapni fog egy linket e-mailben, amelyen keresztül a Bank weboldalán, Bankkártyával kiegyenlítheti a konténer árát.

Sitt lerakás
Nagyon jó árak a Hulladék feldolgozó miatt

Rendelkezünk saját hulladék szelektáló üzemmel, ahol a vegyes hulladékot szétválogatjuk. Emiatt konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint más konténeres cégeknél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen konténert szakértő kollégáinktól telefonon még ma!

Hulladék konténer bérlés
Alkalmazkodunk az Ön körülményeihez

1996 óta rengeteg különféle építkezésnél, épület bontásnál, közterületi munkálatnál, felújításnál vettünk már részt, így tudunk alkalmazkodni a legkülönfélébb körülményekhez. Ha kell hozzuk-visszük a konténert, hogy ne foglalja a helyszinen a helyet.

Konténeres hulladékszállítás
Szakaértő kollégáink segítenek, ha vannak kérdései

Van olyan munkatársaunk, aki 20 éve van már a szakmában, így rengeteg tapasztalatát Önnel is szívesen megosztja! Ha még nem akar konténert rendelni, de felmerülnek további kérdései, bátran keresse őket telefonon.