Konténer rendelés

Konténeres Sittszállítás Budapest egész területén, 1994 óta

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Budapesten + Pest megyében • 1996 óta

Sittszállítás egész évben+36 20 / 279 1743 Sittszállítás Budapesten+36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

1996 óta, több mint 25.000 címre vittünk már ki konténereket Budapesten és környékén!

A Lenyitható hátas konténerek előnyei

A lenyitható hátú konténerek kedvelt konténerek Budapest egész területén, és a kisebb építkezéseknél nagyon szokták szeretni. Ha házat újít fel, ha épületet bont, ha kertet rendez vagy ha tereprendezési munkálatokat végez, a lenyitható hátas konténer sokkal jobb választás mint a fix hátas.

Ha szeretne lenyitható hátú konténert rendelni, hívja telefonos szakértő kollégáinkat, segítenek, ha vannak további kérdései, illetve le is tudja adni a rendelést náluk 1 perc alatt.

A 6m³ és 8m³-es konténereink mind lenyitható hátúak. A lenyitható hátú konténerek előnye, hogy könnyebben meg lehet őket rakni talicskával vagy más járművel. Nem kell a nehéz sittet, téglát, beton darabokat, földet felemelni és úgy beletenni, hanem a rakodás nagy részében egyből be lehet tolni a konténerbe a hulladékot.

A lenyitható hátú konténereink úgy vannak kialakítva, hogy könnyedén fel lehessen rájuk hajtani talicskával vagy más kisebb méretű mozgató járművel. Csak fel kell rá tolni, és bele kell önteni az anyagot.

Miután a konténert kellő mértékben megrakodták a lenyitott oldalán keresztül, fel lehet hajtani azt, és tovább lehet még pakolni anyagokkal.

A lenyitható hátas konténerrel Ön rengeteg időt és energiát takarít meg!

A konténer rakodása során ajánlott a szóródó anyagokat a konténer aljába helyezni, tehát például a poros, apró szemcsés hulladékot bele hordani először. Ennek egészségügyi előnyei is vannak – nem szívunk be annyi port –, illetve például ha fúj a szél, nem fogja lefújni a konténer tetejéről.

Több konténer egyszeri rendelése esetén tudunk adni kedvezményeket is. A kedvezmények elbírálása mindig egyedi: függ a hulladék fajtájától és az egyszerre megrendelt konténerek mennyiségétől is.

Rendeljen lenyitható hátú konténert még ma, és élvezze az előnyeit!
Hívja telefonos kollégáinkat, adnak tanácsot is, ha kéri, illetve fel is veszik a rendelését 1 perc alatt.

Konténer árak Budapesten + Pest megyében:

Sittszállítás rendelése telefonon+36 20 / 279 2116

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Lenyitható hátas konténerek

LENYITHÍTÓ hátú, 8 és 6 m³-es konténerek

A 6 m³-es és a 8 m³-es konténereink minde lenyitható hátas, ezáltal a rakodásuk sokkal könnyebb mint a fix hátas konténereké. Ez Önnek is nagy segítség, mivel kevesebb időbe és energiába tellik a konténerek megpakolása.

Konténer rakodás 1 órán belül

A sofőr MEGVÁRJA a rakodást (1 órán belül!)

Ha a konténert 1 órán belül meg tudják pakolin, a sofőr meg tudja várni a rakodást, tehát ha például utcára kéri letenni a konténert, nem kell területfoglalási engedélyt kérni a helyi önkormányzattól, tehát pénzt és időt takarít meg (az ügyintézés idejét).

Kedvezményes sittszállítás

Kedvezmények TÖBB konténer rendelése esetén

Ha több konténert rendel meg tőlünk egyszerre, tudunk kedvezményeket is adni. Az aktuális kedvezményekkel kapcsolatban hívja telefononon kollégáinkat.

Pontosság, GYORSASÁG, Megbízhatóság!

1996 óta több 25.000 címre vittünk ki konténereket Budapesten. Megrendelőink 93,7%-a kisebb vagy nagyobb mértékben de elégedett volt a munkánkkal. Megbízható konténeres cég vagyunk 100%-ban magyar tulajdonosokkal.

Sittszállítás rendelés telefonon+36 20 / 279 1743 +36 20 / 279 2116

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Építkezéshez, bontáshoz, kerti + közterületi munkákhoz sitt konténerek

1996-óta szállítjuk el konténerekkel a hulladékot Budapesten és környékén. Segítünk Önnek is megaszabadulni a felesleges bontási és építési törmeléktől, vegyes szeméttől, zöld hulladéktól. Rendelkezünk egy saját, komplex hulladék feldolgozó üzemmel is, ezért sokkal jobb árakon tudjuk Önnek a konténereket biztosítani, mint más konténeresek.

Konténeres Sittszállítás Budapesten
VEGYESEN rakodhat

Nálunk nem szükséges a hulladék fajtákat külön válogatni, vegyesen is rakodhatják a konténert. Ez nagy előny, ha nincs egy teljes konténernyi azonos fajta hulladék.

Hulladék szelektálás, feldolgozás
OLCSÓBB árak

Saját hulladék feldolgozó üzemmel rendelkezünk, ezért tőlünk olcsóbban rendelheti meg a konténert mint más szolgáltatóktól, mert feldolgozzuk és újrahasznosítjuk, amit lehet.

Lenyitható hátú konténerek
LENYITHATÓ hátú

A 6 m³-es és 8 m³-es konténereink lenyitható hátúak, könnyen meg tudják őket rakodni, tehát kevesebb időt és energiát vesz el Öntől, mint a fix hátas konténerek.

Megbízhító konténeres 1996 óta
SZAKÉRTELMET is kap

Ha tőlünk rendeli a konténert, több mint 25 év tapasztalatát is megkapja. Szakértő kollégáink segítenek mindenben. Keresse őket telefonon!